Velkommen til e-universe.dk

Tomme kategorier

Hvis jeg nu hvisker “Panda Algoritme”, kvalitativ vurdering og tomme/tynde sider i samme sætning, som jeg nævner oprettelse af nye kategorier på en webshop i “god tid”, har du nok en anelse om, hvor vi skal hen i denne artikel. Jeg ser af og til nogle ret trælse eksempler på, hvordan noget – der er gjort i den bedste mening – kan ødelægge placeringerne for især webshops i op til måneder af gangen. Og uden nogen mulighed for at reetablere de gode placeringer, før Google ruller en Pandafilter update.

For nogle måneder siden blev jeg så involveret i netop sådan en sag, og det var som nævnt langt fra den første af slagsen. Derfor vil jeg her give dig indsigt i problemet, så du ikke roder dig ud i en omgang Google-klaps, der kan koste dig en pæn sjat penge. I tilfældet, jeg omtaler denne artikel, er der tale om en omsætningsnedgang på godt 30% hver dag – og det varer ved, til næste Panda forfriskning bliver serveret af Google!

 

Vil du læse resten? Så skal du være medlem!

 
 

Allerede medlem?

 

Du får adgang til Danmarks mest professionelle SEO Forum, hvor du kan diskutere og lære nyt.

For bare 250 kroner årligt får du adgang til forum - og naturligvis til de artikler, der er udgivet siden starten og frem til og med 30. juli 2015, hvor den seneste blogartikel er udgivet.

Det er 68 øre pr. dag for adgang til et forum, hvor nysgerrige søgemaskiner ikke kan læse med, og hvor du kan få kvalificerede svar, feedback og skabe netværk med andre e-købmænd.