Velkommen til e-universe.dk

Tags og kategorier – skal/skal ikke?

Tags stammer fra blogs – og der skulle de være blevet! Kategorier er sådan lidt mere svævende – for du kan med rette sige, at at for eksempel T-shirts er en kategori i en webshop, der sælger tøj. Eller også kan du ikke… Det er lidt forvirrende, og jeg har set en kraftig opblomstring i webshops, der får tilknyttet blogs (hvilket er godt), som så går helt lumumba i tags og kategorier (og det er skidt). Lad os derfor én gang for alle få styr på brugen af tags og kategorier i både blogs og webshops!

Når det er vigtigt at have styr på de to størrelser, skyldes det, at de kan afstedkomme enorme mængder duplicate content og/eller tyndt indhold, hvis de ikke benyttes og opsættes korrekt. Og det med korrekt – det er lige det, du lærer her!

 

Vil du læse resten? Så skal du være medlem!

 
 

Allerede medlem?

 

Du får adgang til Danmarks mest professionelle SEO Forum, hvor du kan diskutere og lære nyt.

For bare 250 kroner årligt får du adgang til forum - og naturligvis til de artikler, der er udgivet siden starten og frem til og med 30. juli 2015, hvor den seneste blogartikel er udgivet.

Det er 68 øre pr. dag for adgang til et forum, hvor nysgerrige søgemaskiner ikke kan læse med, og hvor du kan få kvalificerede svar, feedback og skabe netværk med andre e-købmænd.