Velkommen til e-universe.dk

Screaming Frog SEO Spider

Der er et hav af værktøjer på markedet til at tjekke hjemmesider (og shops) for alverdens ting. Mange af dem er online – nogle få er decideret software, du installerer på din computer. Fælles for de fleste online værktøjer er, at de leverer dig en færdig facitliste med “anbefalinger”, der i de fleste tilfælde er mere underholdende end værdifulde. I nogle tilfælde er de endda skadelige at følge. Men Screaming Frog SEO Spider (der er en software) er en behagelig undtagelse. Her får du ikke nogen anbefalinger – til gengæld er det nærmest kun din fantasi og viden, der sætter grænserne for, hvad du kan få ud af det værktøj. I dette indlæg ser vi på nogle af de mest oplagte tests, du kan køre med programmet. Og ja – jeg anbefaler det på det groveste!

 

Vil du læse resten? Så skal du være medlem!

 
 

Allerede medlem?

 

Du får adgang til Danmarks mest professionelle SEO Forum, hvor du kan diskutere og lære nyt.

For bare 250 kroner årligt får du adgang til forum - og naturligvis til de artikler, der er udgivet siden starten og frem til og med 30. juli 2015, hvor den seneste blogartikel er udgivet.

Det er 68 øre pr. dag for adgang til et forum, hvor nysgerrige søgemaskiner ikke kan læse med, og hvor du kan få kvalificerede svar, feedback og skabe netværk med andre e-købmænd.