Velkommen til e-universe.dk

Pas på de store

Der er mange systemer på markedet – både til shopløsninger og til “almindelige” hjemmesider, og når en virksomhed skal vælge et CMS, er det meget ofte størrelsen på CMS firmaet, der er en afgørende faktor ud fra devisen om, at er de store, må de jo være gode. Sådan er det bare langt fra altid, og desværre sendes der masser af nye løsninger online, der er så fejlbehæftede i SEO henseende, at det næsten er uartigt. I dette indlæg vil jeg give dig nogle ting at kigge efter – og det kan desværre ikke ske uden at give nogle eksempler. Mit mål er ikke at hænge nogen til tørre – men at oplyse. Og firkantet sagt: Hvis man som CMS og/eller webbureau vælger at sende de i artiklen her nævnte fejl ud på markedet, har man vel fortjent det.

 

Vil du læse resten? Så skal du være medlem!

 
 

Allerede medlem?

 

Du får adgang til Danmarks mest professionelle SEO Forum, hvor du kan diskutere og lære nyt.

For bare 250 kroner årligt får du adgang til forum - og naturligvis til de artikler, der er udgivet siden starten og frem til og med 30. juli 2015, hvor den seneste blogartikel er udgivet.

Det er 68 øre pr. dag for adgang til et forum, hvor nysgerrige søgemaskiner ikke kan læse med, og hvor du kan få kvalificerede svar, feedback og skabe netværk med andre e-købmænd.