Velkommen til e-universe.dk

Microdata markup i Google

Microdata… Muligvis kender du til det allerede, men det er jo ikke ensbetydende med, at du benytter dig af det. Og det er faktisk en skam, for at implementere Microdata Markup på din hjemmeside / shop har en masse fordele og absolut ingen ulemper. Nogle CMS kan det fra fødslen, men det er godt nok de færreste (endnu), og det er nok den manglende “nemme tilgang”, der har afholdt så mange fra at benytte markup på deres site. Det er der bare ingen grund til, for du kan faktisk gøre det ganske nemt! I denne artikel vil jeg dels fortælle om emnet, om et intet mindre end genialt plugin til Wordpress og om Googles eget tool til markup.

 

Vil du læse resten? Så skal du være medlem!

 
 

Allerede medlem?

 

Du får adgang til Danmarks mest professionelle SEO Forum, hvor du kan diskutere og lære nyt.

For bare 250 kroner årligt får du adgang til forum - og naturligvis til de artikler, der er udgivet siden starten og frem til og med 30. juli 2015, hvor den seneste blogartikel er udgivet.

Det er 68 øre pr. dag for adgang til et forum, hvor nysgerrige søgemaskiner ikke kan læse med, og hvor du kan få kvalificerede svar, feedback og skabe netværk med andre e-købmænd.