Velkommen til e-universe.dk

Kundeanmeldelser i webshops?

Skal du have anmeldelser i din webshop? Det spørgsmål hjælper Nikolaj Mogensen os med at give svaret på. Nikolaj er student her på E-universe og sælger tørklæder og smykker online. Han har i sin Magento motor fået implementeret et anmeldelsessystem, hvor kunder kan give produkterne anmeldelser og stjerner. Han giver dig her 5 rigtig gode grunde (eller stjerner) til at gøre det samme og begynde på at samle onsite anmeldelser fra kunderne.
Der er flere måder at samle anmeldelser af din webshop og dens produkter på. Du kan samle anmeldelser på service som Trustpilot og du kan samle anmeldelser på dine egen side. Du får her 5 stjernegrunde til at samle anmeldelserne onsite i din webshop.

 

Vil du læse resten? Så skal du være medlem!

 
 

Allerede medlem?

 

Du får adgang til Danmarks mest professionelle SEO Forum, hvor du kan diskutere og lære nyt.

For bare 250 kroner årligt får du adgang til forum - og naturligvis til de artikler, der er udgivet siden starten og frem til og med 30. juli 2015, hvor den seneste blogartikel er udgivet.

Det er 68 øre pr. dag for adgang til et forum, hvor nysgerrige søgemaskiner ikke kan læse med, og hvor du kan få kvalificerede svar, feedback og skabe netværk med andre e-købmænd.