Velkommen til e-universe.dk

Konverterer du godt nok?

Forestil dig at ligge i top 3 på Google med et særdeles konkurrencepræget søgeord med ca. 2.400 månedlige søgninger. Ligger du nr. 2 på ordet, skal du i teorien have omkring 720 besøgende om måneden (minimum) på det ord med den placering. Hvis nu din gennemsnitlige ordrestørrelse på ordet er 3.000 kr., hvor meget ville det så betyde for din forretning, hvis du kunne høste bare tre kunder mere månedligt? Lige præcis: Mindst 90.000 kr. mere i omsætning årligt – og det er altså mindst! Kan du hente seks kunder mere månedligt, nærmer vi os de 200K i meromsætning. Det er så banalt, ikke? Nu skal du få to skræmmende eksempler på, hvor galt det nogle gange står til på hjemmesider, der IKKE er webshops, når det handler om konvertering – og så tager vi lige en snak om, hvad du nemt kan gøre bedre bagefter.

 

Vil du læse resten? Så skal du være medlem!

 
 

Allerede medlem?

 

Du får adgang til Danmarks mest professionelle SEO Forum, hvor du kan diskutere og lære nyt.

For bare 250 kroner årligt får du adgang til forum - og naturligvis til de artikler, der er udgivet siden starten og frem til og med 30. juli 2015, hvor den seneste blogartikel er udgivet.

Det er 68 øre pr. dag for adgang til et forum, hvor nysgerrige søgemaskiner ikke kan læse med, og hvor du kan få kvalificerede svar, feedback og skabe netværk med andre e-købmænd.