Velkommen til e-universe.dk

Knapper på hjemmesider

Det foreløbigt sidste indlæg i rækken af gæsteindlæg får du her – og det er fra ingen ringere end Benjamin Gundgaard. Han ved mere end de fleste om konverteringsoptimering – og så er han bogaktuel. Jeg har faktisk fået ham til at yde en rabat på “Sælg mere på nettet” til alle medlemmer af e-universe.dk – du kan læse nederst i indlægget, hvordan du udnytter den flotte rabat på 20%. Og rabatten svarer faktisk til en tredjedel af, hvad et års medlemsskab koster her på e-universe.dk!

Næste indlæg fra min hånd kommer til at handle om reputation management, da det er et emne, mange har bedt mig om at behandle. Jeg planlægger at dele det op i to indlæg om hhv. forebyggende og helbredende behandling. Men nu er det Benjamin, det drejer sig om – og du kan godt begynde at tænke i knapper, for det er, hvad hans indlæg her handler om:

 

Vil du læse resten? Så skal du være medlem!

 
 

Allerede medlem?

 

Du får adgang til Danmarks mest professionelle SEO Forum, hvor du kan diskutere og lære nyt.

For bare 250 kroner årligt får du adgang til forum - og naturligvis til de artikler, der er udgivet siden starten og frem til og med 30. juli 2015, hvor den seneste blogartikel er udgivet.

Det er 68 øre pr. dag for adgang til et forum, hvor nysgerrige søgemaskiner ikke kan læse med, og hvor du kan få kvalificerede svar, feedback og skabe netværk med andre e-købmænd.