Velkommen til e-universe.dk

Gratis tekstforfatning

Du ved det godt, og du hører om det hele tiden, når du læser med på G+, læser SEO blogs og deltager på konferencer: Indhold – eller content som det hedder øst for Valby Bakke – er vejen til himmeriget for din hjemmeside / shop. Jo mere jo bedre – i store træk. Og du plages af sort samvittighed over, at du ikke får skrevet bare en brøkdel af alt det indhold, du så gerne ville have på dit site. Og hvad ligner det også, at du ikke lige får høvlet en 8-9 gode artikler a 5-700 ord af, når du sent om aftenen er færdig med detaljer som at få sendt varer afsted, besvare emails og passe familien?

Kan du nikke genkendende til det, er du medlem af en gruppe, der vel tæller omkring 90% af alle hjemmesidejere. Men det er ingen sovepude, for indhold skal dertil, og det skal være indhold, der er skrevet i kundernes sprog med brug af kundernes termer. I dette indlæg får du en ide til at få masser af lige præcis den type indhold foræret – og stort set gratis. Lyder det interessant?

 

Vil du læse resten? Så skal du være medlem!

 
 

Allerede medlem?

 

Du får adgang til Danmarks mest professionelle SEO Forum, hvor du kan diskutere og lære nyt.

For bare 250 kroner årligt får du adgang til forum - og naturligvis til de artikler, der er udgivet siden starten og frem til og med 30. juli 2015, hvor den seneste blogartikel er udgivet.

Det er 68 øre pr. dag for adgang til et forum, hvor nysgerrige søgemaskiner ikke kan læse med, og hvor du kan få kvalificerede svar, feedback og skabe netværk med andre e-købmænd.