Velkommen til e-universe.dk

Google Trends

Her kommer den første video i en serie, der stille og roligt vil vokse de kommende måneder. Videoen her handler om Google Trends, som er et af de mest oversete og mest geniale værktøjer til at få indsigt i markedet – hvis du altså ved, hvordan, du skal bruge det. Efter knap 17 minutter i selskab med denne video ved du, hvordan du gør. Og jeg tør godt påstå, at du slet ikke kan lade være!

Med Google Trends kan du ikke blot få en ret dyb indsigt i dine potentielle kunders søgemønstre – du kan også planlægge din markedsføringsindsats hen over kalenderen, så du kan maksimere indsatsen på det eller de tidspunkter, hvor interessen er størst for dine produkter eller services.

 

Vil du læse resten? Så skal du være medlem!

 
 

Allerede medlem?

 

Du får adgang til Danmarks mest professionelle SEO Forum, hvor du kan diskutere og lære nyt.

For bare 250 kroner årligt får du adgang til forum - og naturligvis til de artikler, der er udgivet siden starten og frem til og med 30. juli 2015, hvor den seneste blogartikel er udgivet.

Det er 68 øre pr. dag for adgang til et forum, hvor nysgerrige søgemaskiner ikke kan læse med, og hvor du kan få kvalificerede svar, feedback og skabe netværk med andre e-købmænd.