Velkommen til e-universe.dk

Få links fra amerikanske blogs

Linkbuilding stiller stadigt større krav, og det er vigtigt at afsøge og udnytte enhver mulig niche. I dette gæsteindlæg fra Anders Saugstrup får du ideer, metoder og konkret viden om, hvordan du kan skabe gode og valide links til dine danske hjemmesider fra de store amerikanske blogs. Hvorfor gå efter de amerikanske blogs, spørger du måske? Fordi der er så mange af dem, og fordi hver eneste tænkelige og en hel del utænkelige nicher er dækket med dem. Hvis der er fem danske hjemmesider/blogs om en given niche, er der måske 500 i USA om det samme emne. Og dem kan du udnytte – du skal bare gøre det rigtigt! Lær det her! Update: Anders har netop lavet et særtilbud til jer på en omgang amerikansk guf af bedste slags – men selvfølgelig kun til medlemmer af e-universe.dk. Besparelsen i det tilbud mere end dækker et års medlemskab 😉

 

Vil du læse resten? Så skal du være medlem!

 
 

Allerede medlem?

 

Du får adgang til Danmarks mest professionelle SEO Forum, hvor du kan diskutere og lære nyt.

For bare 250 kroner årligt får du adgang til forum - og naturligvis til de artikler, der er udgivet siden starten og frem til og med 30. juli 2015, hvor den seneste blogartikel er udgivet.

Det er 68 øre pr. dag for adgang til et forum, hvor nysgerrige søgemaskiner ikke kan læse med, og hvor du kan få kvalificerede svar, feedback og skabe netværk med andre e-købmænd.