Velkommen til e-universe.dk

Hvad er e-universe.dk

E-universe.dk er i dag et forum – primært

Er du også kørt træt i “måske virker det”, “jeg er en ung fyr på 17 med 10 års erfaring i SEO” og “men på den anden side set” råd og tricks om søgemaskineoptimering (SEO) og AdWords?

Magter du heller ikke et åbent forum, hvor alle inkl. Google læser med? Vil du gerne have mulighed for at sparre med andre – og få svar fra kompetente folk?

Vil du bare have ren besked – uden at skulle trevle nettet igennem og stadig være usikker på, om de “gode råd” er de rigtige? Vil du have et forum, hvor KUN medlemmerne har adgang, hvor der ingen trolls er – og hvor ingen søgemaskiner kan læse med?

Så er det lige dig, jeg har lavet e-universe.dk til!

1 års medlemskab (250 kr.)

 

 

 

 

e-universe.dk kan du bruge som et supplement til SEO-LEX og AdWords-LEX – eller du kan bruge e-universe.dk som din kilde til opdateret og korrekt SEO viden. Altså: Det er ikke nødvendigt, at du har en eller flere af bøgerne for at få masser af udbytte af stedet her – men det hjælper. Og i denne verden kan en bog dårligt nå at blive udgivet, før der er ændringer og nye muligheder. Derfor er E-UNI også et tuningssæt til SEO-LEX og AdWords-LEX. Og med mulighed for dialog med både mig og de andre brugere.

Det, der bare virker med SEO og AdWords

Hvis du i forvejen følger med på diverse debatter og blogs på nettet, vil du vide, at der er flere dårlige (omend velmente) råd, end der er gode. I Concept Interest sidder vi alt for ofte med opgaver, hvor fejlagtige råd hentet på nettet har medført svære problemer og tab af omsætning. Derfor har vi nu åbnet e-universe.dk for dig, der blot vil have ren besked. Spørg i forum – og vi (og sikkert også andre) vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

 

Du sparer tid og penge

Når f.eks. Google indfører noget nyt (og det gør de jo hele tiden), er det selvfølgelig afgørende for dig, at du ved, om og hvordan du skal forholde dig til det. Hvis svaret ikke findes i SEO-LEX (og det gør det som oftest), har du her et forum, hvor du kan spørge. Thomas Rosenstand vil besvare så hurtigt, det er muligt – og især når der er tale om spørgsmål af en karakter, der skønnes at være til gavn for alle.

For ikke så længe siden hjalp jeg en dansk virksomhed, der havde fulgt et fejlagtigt råd fra en dansk debatside om SEO om brugen af Canonical URL Tag. Det råd nåede at koste dem et omsætningstab på godt og vel 100.000 kr. ekskl. moms, før de søgte hjælp. Og det var på blot en uge. Det er altså mere, end et abonnement til e-universe.dk koster for resten af dit liv!

Hvor tit er der nyt her på e-universe.dk?

Når vi taler om artikler: Meget sjældent! Der ligger en del artikler her, og engang kom de i en lind strøm, men virkeligheden har overhalet ambitionerne. Det er derfor, e-universe.dk i dag er et forum, og prisen for adgang er en HELT anden og meget lavere.

Jeg fortæller mere her, end jeg gør nogen andre steder

Det er klart, at jeg – efter 20 år med søgemaskineoptimering – har en del gode ting i godteposen. Nogle af dem findes i SEO-LEX, som du da forhåbentlig har. Hvis ikke: Køb din SEO bog her.

Velkommen indenfor i Danmarks eneste eliteforum udelukkende for SEO – jeg skal nok give dig fuld valuta for dine penge!

Thomas Rosenstand