Velkommen til e-universe.dk

Du SKAL være mobilvenlig!

Der var engang, hvor det at besøge hjemmesider fra en mobiltelefon, var forbeholdt nørderne og de virkeligt tech-folk. Sådan er det – mildt sagt – ikke mere, men det ser ud til, at mange helt har glemt, at der er sket en del med udbredelsen af smartphones og tablets de senere år. Faktisk er det en overmåde jysk underdrivelse at sige “en del”, for fakta er, at brugen af mobilbaserede browsere er eksploderet!

Jeg har kunder, hvor det er langt over halvdelen af de besøgende på kundernes hjemmesider, der kommer fra mobile enheder. På min egen hjemmeside – www.concept-i.dk – er det p.t. omkring 33%, der kommer fra mobiltelefoner og tablets. Altså ca. hver tredje besøgende hos mig. Et andet interessant faktum er, at for de flestes vedkommende er der ikke tale om en stigning i antal besøgende over tid – men derimod tale om, at en større og større del af det normale antal besøgende kommer fra mobile enheder. Alene den viden bør kunne give enhver hjemmesideejer, der ikke har et mobilvenligt site, søvnløse nætter. Men det ser det nu ikke ud til, det gør – for der er godt nok mange derude, der ikke har sørget for at have et mobilvenligt site endnu. Og det begynder at koste besøgende og penge – mange penge nogle steder. Lad os derfor tage en tur gennem mulighederne, og skulle du være en af dem, der ikke er mobilvenlig endnu, kan du passende starte her!

 

Vil du læse resten? Så skal du være medlem!

 
 

Allerede medlem?

 

Du får adgang til Danmarks mest professionelle SEO Forum, hvor du kan diskutere og lære nyt.

For bare 250 kroner årligt får du adgang til forum - og naturligvis til de artikler, der er udgivet siden starten og frem til og med 30. juli 2015, hvor den seneste blogartikel er udgivet.

Det er 68 øre pr. dag for adgang til et forum, hvor nysgerrige søgemaskiner ikke kan læse med, og hvor du kan få kvalificerede svar, feedback og skabe netværk med andre e-købmænd.