Velkommen til e-universe.dk

Det svære hovedsøgeord

I en gammel – alt for gammel desværre – tråd på debatforum blev der spurgt til, hvordan man kan få side 1 placeringer på de mere generiske søgeord. Spørgeren havde gode placeringer på en lang række longtail søgeord, men via sine AdWords kunne han se, at det faktisk i høj grad var det enkeltstående ord, der blev søgt efter. Og endnu mere vigtigt: Det var det enkeltstående ord, der konverterede til kunder. Og den slags skal man jo tage alvorligt. Jeg har valgt i mit indlæg at tage udgangspunkt i en tænkt situation, da det ikke er relevant at tage udgangspunkt i spørgerens hjemmeside mere. Her får du min opskrift på at ranke i Google på de mere generiske ord.

 

Vil du læse resten? Så skal du være medlem!

 
 

Allerede medlem?

 

Du får adgang til Danmarks mest professionelle SEO Forum, hvor du kan diskutere og lære nyt.

For bare 250 kroner årligt får du adgang til forum - og naturligvis til de artikler, der er udgivet siden starten og frem til og med 30. juli 2015, hvor den seneste blogartikel er udgivet.

Det er 68 øre pr. dag for adgang til et forum, hvor nysgerrige søgemaskiner ikke kan læse med, og hvor du kan få kvalificerede svar, feedback og skabe netværk med andre e-købmænd.