Velkommen til e-universe.dk

Checkliste for websites – 1.del

Vi har levet omkring en 15-16 år med Google nu – så det er logisk at antage, at denne verdens webbureauer og hjemmesidesnedkere alle har hørt om den store søgemaskine og de guidelines, de har opstillet. I mindst 10 år har Google været altdominerende i søgninger, og uanset hvad besynderligt klædte social media guruer ellers måtte prøve at bilde folk ind for at få en snabel i deres tegnebog: Google er par excellence den største og mest effektive kilde til salg og konvertering.

Med den viden i baghånden er det vel ikke for meget forlangt, hvis vi ønsker os en verden, hvor diverse CMS og shopsystemer ikke ligefrem modarbejder synlighed i Google? Det er åbenbart for meget forlangt, for der er ganske enkelt ingen nede på det makværk, som både danske og udenlandske websnedkerier sprøjter ud på markedet dagligt. Derfor vil jeg samle en noget nær ultimativ checkliste til dig, der bygger hjemmesider – og ISÆR til dig, der skal købe en hjemmeside eller shop. Lad os kaste os ud i det – og bemærk, at listen er opdelt i NEED og NICE. NEED giver sig selv: Der er ingen vej udenom – det SKAL bare være i orden. NICE er.. nå ja: Nice at have med.

 

Vil du læse resten? Så skal du være medlem!

 
 

Allerede medlem?

 

Du får adgang til Danmarks mest professionelle SEO Forum, hvor du kan diskutere og lære nyt.

For bare 250 kroner årligt får du adgang til forum - og naturligvis til de artikler, der er udgivet siden starten og frem til og med 30. juli 2015, hvor den seneste blogartikel er udgivet.

Det er 68 øre pr. dag for adgang til et forum, hvor nysgerrige søgemaskiner ikke kan læse med, og hvor du kan få kvalificerede svar, feedback og skabe netværk med andre e-købmænd.