Velkommen til e-universe.dk

Brugertest din hjemmeside

Endnu en studerende her på stedet har begået et indlæg. Denne gang er det Mogens Møller, der er en yderst dreven e-købmand. Han giver os alle en lille opsang om det med at brugerteste – og så har han oven i købet været så flink at krydre det med et tilbud på brugertest

Brugertest er ofte en meget overset og undervurderet disciplin. Jeg har flere gange holdt foredrag for nogle af landets største online virksomheder og skræmmende få af dem bruger effektivt brugertests til at optimere deres website. I dette indlæg får du lidt tips og tricks far Mogens Møller, der krydrer indlægget med en rabat på hele 15% til medlemmer af e-universe.dk – men slå til nu, for tilbudet gælder til og med 24. november 2011. Og husk lige, at den rabat faktisk dækker tæt på et års medlemsskab af e-universe.dk på bare den mindste løsning fra Mogens Møller!

til alle medlemmer af e-universe.dk!

 

Vil du læse resten? Så skal du være medlem!

 
 

Allerede medlem?

 

Du får adgang til Danmarks mest professionelle SEO Forum, hvor du kan diskutere og lære nyt.

For bare 250 kroner årligt får du adgang til forum - og naturligvis til de artikler, der er udgivet siden starten og frem til og med 30. juli 2015, hvor den seneste blogartikel er udgivet.

Det er 68 øre pr. dag for adgang til et forum, hvor nysgerrige søgemaskiner ikke kan læse med, og hvor du kan få kvalificerede svar, feedback og skabe netværk med andre e-købmænd.