Velkommen til e-universe.dk

Bedste sidetitelværktøj

Sidetitler… Ofte sørgeligt forsømte, uudnyttede og intetsigende. Selvfølgelig ikke DINE sidetitler, vel? Men alle de andres – eller nogle af dem i hvert fald. Siden Google redesignede SERP, er der sket det, at de gode gamle regler om, at hele sidetitlen vises i SERP, hvis du holder dig under de 70 anslag, ikke længere gælder. Nå for den da! Hvad så? Nu handler det om pixels – bredden måles simpelthen i pixels, og hvem kan finde ud af det? Måske så du mit gratis værktøj til at teste dine sidetitler her: http://www.concept-i.dk/#titel

Mit absolutte yndlingsværktøj til analyse af hjemmesider er lige kommet med en opdatering, der i den grad fik julelysene tændt i mine øjne. Og det vil jeg lige vise dig her.

 

Vil du læse resten? Så skal du være medlem!

 
 

Allerede medlem?

 

Du får adgang til Danmarks mest professionelle SEO Forum, hvor du kan diskutere og lære nyt.

For bare 250 kroner årligt får du adgang til forum - og naturligvis til de artikler, der er udgivet siden starten og frem til og med 30. juli 2015, hvor den seneste blogartikel er udgivet.

Det er 68 øre pr. dag for adgang til et forum, hvor nysgerrige søgemaskiner ikke kan læse med, og hvor du kan få kvalificerede svar, feedback og skabe netværk med andre e-købmænd.