Velkommen til e-universe.dk

Ankertekster i interne links

Jeg har et spørgsmål omkring sammenhængen mellem tekst og links: Hvis man f.eks laver seo på sine kategori-sider på en webshop, så vil man typisk gerne have kategori-siden til at ranke på en overordnet vare-kategori. Lad os i dette tilfælde bruge kaffemaskiner, som du selv plejer at bruge. Man skriver en masse god tekst om kaffemaskiner, da man gerne vil ranke på det ord. Under teksten har man alle sine kaffemaskiner, med links ind til selve produktet. Kaffemaskine 1, kaffemaskine 2 osv. Spørgsmålet er så: Man vil ranke på ordet kaffemaskiner på kategorisiden, men selve anchor-teksten til produktet indeholder også ordet kaffemaskine. Tæller anchor-teksten også som tekst på selve kategori-siden? Og svaret finder du her:

 

Vil du læse resten? Så skal du være medlem!

 
 

Allerede medlem?

 

Du får adgang til Danmarks mest professionelle SEO Forum, hvor du kan diskutere og lære nyt.

For bare 250 kroner årligt får du adgang til forum - og naturligvis til de artikler, der er udgivet siden starten og frem til og med 30. juli 2015, hvor den seneste blogartikel er udgivet.

Det er 68 øre pr. dag for adgang til et forum, hvor nysgerrige søgemaskiner ikke kan læse med, og hvor du kan få kvalificerede svar, feedback og skabe netværk med andre e-købmænd.