Velkommen til e-universe.dk

Menu 
  • Forsiden
  • Hvad er e-universe.dk
  • Bliv medlem
  • Oversigt over artikler

Hvad er e-universe.dk

Er du også kørt træt i “måske virker det”, “jeg er en ung fyr på 17 med 10 års erfaring i SEO” og “men på den anden side set” råd og tricks om søgemaskineoptimering (SEO) og AdWords? Synes du, at du bruger alt for megen tid på at læse blogs fra nær og fjern for at følge med og holde din webshop/hjemmeside skarp i Google? Vil du bare have ren besked – uden at skulle trevle nettet igennem og stadig være usikker på, om de “gode råd” er de rigtige? Og vil du have mere end bare generelle råd? Vil du have et forum, hvor KUN medlemmerne har adgang, hvor der ingen trolls er – og hvor ingen søgemaskiner kan læse med?

Så er det lige dig, jeg har lavet e-universe.dk til!

1 måneds medlemskab (95 kr.)
Intet abonnement!
Bemærk: Medlemskab fornys ikke automatisk – men du bliver mindet om fornyelse i god tid, inden dit medlemskab udløber.

 


Anmeldelse af e-universe.dk skrevet af Andreas Linde – klik her.

Og endnu en hilsen fra en glad “studerende”:

Glad bruger på e-uni

Denne blog – som du har adgang til efter at have købt et abonnement – indeholder en blanding af følgende elementer, som er vigtige i forhold til din online forretning:

  • Små og store tips og tricks til både din hjemmeside/shop og til linkbuilding
  • Nye tiltag fra Google (og andre) – hvordan kan og skal du bruge dem
  • Opdateringer i forhold til det stof, der findes i SEO-LEX og AdWords-LEX

e-universe.dk kan du bruge som et supplement til SEO-LEX og AdWords-LEX – eller du kan bruge e-universe.dk som din kilde til opdateret og korrekt SEO viden. Altså: Det er ikke nødvendigt, at du har en eller flere af bøgerne for at få masser af udbytte af stedet her – men det hjælper. Og i denne verden kan en bog dårligt nå at blive udgivet, før der er ændringer og nye muligheder. Derfor er E-UNI også et tuningssæt til SEO-LEX og AdWords-LEX. Og med mulighed for dialog med både mig og de andre brugere.

Det, der bare virker med SEO og AdWords

Hvis du i forvejen følger med på diverse debatter og blogs på nettet, vil du vide, at der er flere dårlige (omend velmente) råd, end der er gode. I Concept Interest sidder vi alt for ofte med opgaver, hvor fejlagtige råd hentet på nettet har medført svære problemer og tab af omsætning. Derfor har vi nu åbnet e-universe.dk for dig, der blot vil have ren besked – og have den forklaret på den måde, som vi er kendte for fra SEO-LEX, AdWords-LEX og vores blog på www.concept-i.dk/blog

Altså: Kontante og gennemprøvede forklaringer og opskrifter, som du får serveret skriftligt og med videoer involveret, hvor det er formålstjenligt.

Du sparer tid og penge

Når f.eks. Google indfører noget nyt (og det gør de jo hele tiden), er det selvfølgelig afgørende for dig, at du ved, om og hvordan du skal forholde dig til det. Det kan du læse alt om her på bloggen. Det sparer dig for en masse tid med at gennemsøge diverse steder på nettet for svar, som du ikke kan være sikker på er rigtige. Og én forkert beslutning i forhold til din shop/hjemmeside kan koste dig mange gange mere, end et års abonnement på e-universe.dk koster.

For ikke så længe siden hjalp jeg en dansk virksomhed, der havde fulgt et fejlagtigt råd fra en dansk debatside om SEO om brugen af Canonical URL Tag. Det råd nåede at koste dem et omsætningstab på godt og vel 100.000 kr. ekskl. moms, før de søgte hjælp. Og det var på blot en uge. Det er altså mere, end et abonnement til e-universe.dk koster for resten af dit liv!

Hvor tit er der nyt her på e-universe.dk?

Lige så tit, det er nødvendigt. Her skal du ikke bruge tid på ligegyldigheder – du får kun fagligt indhold. Og det kan være adskillige nye artikler den ene uge – og ugen efter måske kun en enkelt. Det afhænger i virkeligheden af, hvad der er af nyt, som du kan få gavn af. Jeg fortæller dig ikke, hvis Google ansætter en ny medarbejder – men jeg fortæller dig, hvis de ændrer noget, der har indflydelse på din forretning. Og jeg fortæller dig, hvordan du skal tackle det!

Imellem artiklerne om håndteringen af nye muligheder kommer der så de nævnte “insider tricks”, jeg ikke deler andre steder end her. Og dem kan du altså godt glæde dig til.

Jeg fortæller mere her, end jeg gør nogen andre steder

Det er klart, at jeg – efter 14 år med søgemaskineoptimering – har en del gode ting i godteposen. Nogle af dem findes i SEO-LEX og AdWords-LEX allerede. Resten er eller kommer her på e-universe.dk. Og fortæller jeg dig noget, der kan indebære risici, hvis du gør det forkert, bliver du advaret grundigt. Det har du mit ord på!

Velkommen indenfor i Danmarks eneste eliteforum for SEO og AdWords – jeg skal nok give dig fuld valuta for dine penge!

Thomas Rosenstand